Sloggett's Skincare

Sloggett's Skincare is een Schoonheidssalon gelegen aan van de Veldelaan 336 in Alkmaar.

Meer informatie over Sloggett's Skincare in Alkmaar

Sloggett's Skincare is een vernieuwde schoonheidssalon in Alkmaar waar zowel mannen als vrouwen van alle leeftijden welkom zijn. Ze bieden verschillende behandelingen aan, zoals pedicure, waxing, make-up, skin treatments en massages. De salon werkt met de producten van Sans Soucis, die op basis van natuurlijke ingrediënten zijn geproduceerd en een goede prijs/kwaliteitverhouding hebben. Daarnaast zijn de producten gegarandeerd dierproefvrij en hebben ze een hoge huidtolerantie. Er zijn verschillende behandelingen beschikbaar, variërend in duur en prijs. Meer informatie hierover is te vinden op de prijslijst van Sloggett's Skincare.

Wil je weten wat Sloggett's Skincare verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sloggett's Skincare of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sloggett's Skincare? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sloggett's Skincare het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Sloggett's Skincare reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sloggett’s Skincare

Bezoekers bekeken ook