Snackbar-eetcafé Dikke Truus

Snackbar-eetcafé Dikke Truus is een Restaurant gelegen aan Walruskoog 1 in Alkmaar.

Meer informatie over Snackbar-eetcafé Dikke Truus in Alkmaar

Dikke Truus is een snackbar-eetcafé waar je gemakkelijk en snel online kunt bestellen. Je hebt de optie om je bestelling te laten bezorgen op een door jou gekozen tijdstip of om het zelf af te halen. Betaling kan direct online worden gedaan met iDEAL, zodat je bij bezorging of afhalen niet meer hoeft af te rekenen. De locatie van Dikke Truus is Walruskoog 1, 1822 BC Alkmaar en het telefoonnummer is 0725646450. De bezorg- en afhaaltijden worden niet specifiek vermeld in de tekst.

Wil je weten wat Snackbar-eetcafé Dikke Truus verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Snackbar-eetcafé Dikke Truus of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Snackbar-eetcafé Dikke Truus? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Snackbar-eetcafé Dikke Truus het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Snackbar-eetcafé Dikke Truus reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Snackbar-eetcafé Dikke Truus

Bezoekers bekeken ook