Snackplaza elmaar

Snackplaza elmaar is een Restaurant gelegen aan Thomas à Kempislaan 56 in Alkmaar.

Meer informatie over Snackplaza elmaar in Alkmaar

Op dinsdagen zijn Italiaanse Pizza's en Italiaanse gerechten niet beschikbaar bij Snackplaza Elmaar. Je kunt gemakkelijk en online bestellen en na elke bestelling draaien aan het rad om kans te maken op mooie prijzen. Foodticket verloot ook elke 6 maanden een gloednieuwe Toyota Aygo. Je kunt ervoor kiezen om je eten te laten bezorgen op het door jou gekozen tijdstip en direct online betalen met iDEAL. Afhalen is ook mogelijk, waarbij je ook online kunt bestellen en betalen met iDEAL. De locatie van Snackplaza Elmaar is Thomas a Kempislaan 56, 1813 LH Alkmaar. De bezorg- en afhaaltijden zijn niet vermeld in de tekst.

Wil je weten wat Snackplaza elmaar verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Snackplaza elmaar of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Snackplaza elmaar? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Snackplaza elmaar het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Snackplaza elmaar reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Snackplaza elmaar

Bezoekers bekeken ook