Solutions Factory

Solutions Factory is een Softwarebedrijf gelegen aan Robijnstraat 48 in Alkmaar.

Meer informatie over Solutions Factory in Alkmaar

De tekst beschrijft verschillende HR-softwareoplossingen voor de publieke sector die worden aangeboden door Solutions Factory. Deze oplossingen omvatten TSF Recruitment, een geavanceerd recruitmentsysteem met een eigen werken-bij website, TSF Inhuur, waarmee rechtmatig tijdelijk personeel kan worden ingehuurd, en TSF Connect, waarmee efficiënt kan worden samengewerkt met regionale organisaties. Solutions Factory biedt ook ondersteuning bij het beter gevonden worden van vacatures in zoekmachines, het stroomlijnen van het recruitmentproces en het maximaliseren van de candidate experience. Daarnaast geeft de tekst feiten en cijfers over het aantal organisaties dat gebruik maakt van de software, het aantal sollicitaties en vacatures dat via de software wordt vervuld, en de klanttevredenheidsscore. Verschillende klanten van Solutions Factory geven positieve feedback over de samenwerking en de functionaliteiten van de software.

Wil je weten wat Solutions Factory verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Solutions Factory of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Solutions Factory? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Solutions Factory het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Solutions Factory reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Solutions Factory

Bezoekers bekeken ook