sPeCe Computers

sPeCe Computers is een Computerservice gelegen aan Julianalaan 41 in De Rijp.

Meer informatie over sPeCe Computers in De Rijp

sPeCe Computers & Digitale dienstverlening is een bedrijf dat zich onderscheidt door problemen op een andere manier aan te pakken. Ze hebben ervaring met zowel bedrijven als particuliere gebruikers en willen verandering brengen in de manier waarop oplossingen worden benaderd. Ze bieden duidelijkheid in mogelijkheden en vaste tarieven. Naast het leveren van computers en randapparatuur, zijn ze gespecialiseerd in het oplossen van computerproblemen. Hun doel is om computers de mens te laten dienen. sPeCe Digitale Dienstverlening biedt advies bij het maken van de juiste keuzes, zoals bij het aanschaffen van TV-ontvangers, het aansluiten van apparatuur en het vervangen of uitbreiden van een netwerk. Ze bieden ook diensten zoals inspectie van de PC, systeemherstel, virusverwijdering en systeemopwaardering. Het bedrijf is gevestigd aan de Julianalaan 41 in De Rijp en is bereikbaar via telefoon en e-mail.

Wil je weten wat sPeCe Computers verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van sPeCe Computers of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij sPeCe Computers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je sPeCe Computers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar sPeCe Computers reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. sPeCe Computers

Bezoekers bekeken ook