Sportcafe Alkmaar

Sportcafe Alkmaar is een Poolcentrum gelegen aan Zijperstraat 26A in Alkmaar.

Meer informatie over Sportcafe Alkmaar in Alkmaar

Sportcafé Alkmaar is een café in Alkmaar dat gericht is op sportactiviteiten zoals poolen, snookeren, darten en biljarten. Het café heeft 33 pooltafels, 4 snookertafels, 1 biljarttafel en 8 dartborden. Het is geopend op verschillende dagen en tijden, waarbij consumpties verplicht zijn. Reserveren is niet nodig, maar het café kan ook eerder open gaan voor grotere groepen. Daarnaast zijn er ook andere spellen beschikbaar, zoals tafelvoetbal en kansspelautomaten. Het café organiseert regelmatig dart- en pooltoernooien en er is een agenda met evenementen.

Wil je weten wat Sportcafe Alkmaar verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sportcafe Alkmaar of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sportcafe Alkmaar? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportcafe Alkmaar het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Sportcafe Alkmaar reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sportcafe Alkmaar

Bezoekers bekeken ook