SportCity Alkmaar

SportCity Alkmaar is een Sportschool gelegen aan Vondelstraat 39 in Alkmaar.

Meer informatie over SportCity Alkmaar in Alkmaar

Bij SportCity Alkmaar kun je terecht voor verschillende sportieve doelen. Het team staat klaar om al je vragen te beantwoorden. De club biedt gratis parkeren, airconditioning, personal trainers, fysiotherapie, een sauna, gratis douches, outdoor groepslessen en live groepslessen aan. De openingstijden zijn van maandag tot en met donderdag van 07:00 tot 22:00, op vrijdag van 07:00 tot 21:00 en op zaterdag en zondag van 08:00 tot 16:00. Daarnaast worden er diverse groepslessen aangeboden waar je aan je persoonlijke doelen kunt werken. SportCity Alkmaar biedt verschillende lidmaatschappen aan, waarmee je toegang hebt tot alle faciliteiten en groepslessen. Ook zijn er andere SportCity clubs in de buurt van Alkmaar.

Wil je weten wat SportCity Alkmaar verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van SportCity Alkmaar of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij SportCity Alkmaar? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je SportCity Alkmaar het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar SportCity Alkmaar reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. SportCity Alkmaar

Bezoekers bekeken ook