Sporting De Rijp

Sporting De Rijp is een Sportschool gelegen aan G.G. Schipperstraat 8 in De Rijp.

Meer informatie over Sporting De Rijp in De Rijp

Sporting De Rijp is een sportschool in Graft-De Rijp en de omliggende dorpen. Bij deze sportschool kun je leren en ervaren hoe je je conditie kunt verbeteren, bewuster kunt bewegen en ongemerkt je prestaties kunt verhogen. Ze bieden persoonlijk advies en begeleiding in een rustige omgeving en combineren dit indien nodig met fysiotherapie en bewegings- en voedingsadviezen. De sportschool is bedoeld voor zowel beginners als ervaren sporters, met zowel groepslessen als individuele fitnessprogramma's. Er is ook een zonnebank en een kleine bar aanwezig. Daarnaast biedt Sporting De Rijp ook fysiotherapie, gespecialiseerd in het behandelen van sportblessures en arbeidsgerelateerde klachten. Fitness is de meest beoefende sport in Nederland en heeft een zeer geringe kans op blessures. Werkgevers kunnen ook profiteren van fiscale voordelen via de belastingdienst. Als je geïnteresseerd bent, kun je een gratis proefles aanvragen en meer informatie krijgen.

Wil je weten wat Sporting De Rijp verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sporting De Rijp of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sporting De Rijp? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sporting De Rijp het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Sporting De Rijp reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sporting De Rijp

Bezoekers bekeken ook