Sportmassage Alkmaar

Sportmassage Alkmaar is een Massagetherapeut gelegen aan Herculesstraat 9 in Alkmaar.

Meer informatie over Sportmassage Alkmaar in Alkmaar

Ruben van Rijn en Denise Scheltinga zijn beide personal trainers bij Personal Training Alkmaar. Ze zijn gepassioneerd over sport en helpen cliënten bij het behalen van hun persoonlijke doelen. De trainingen vinden plaats in een privéomgeving, waarbij er volledige aandacht is voor de cliënt. Er wordt gewerkt met gecertificeerde personal trainers en er is veel praktijkervaring aanwezig. Naast privétrainingen bieden ze ook small group trainingen aan voor groepen tot maximaal zes personen. De trainingen zijn ontworpen voor zowel beginners als ervaren sporters. Klanten zijn erg tevreden over de begeleiding en resultaten die ze behalen bij Ruben en Denise. De contactgegevens van Personal Training Alkmaar zijn te vinden op hun website en social media kanalen.

Wil je weten wat Sportmassage Alkmaar verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sportmassage Alkmaar of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sportmassage Alkmaar? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportmassage Alkmaar het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Sportmassage Alkmaar reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sportmassage Alkmaar

Bezoekers bekeken ook