Stadskaffee Laurens

Stadskaffee Laurens is een Restaurant gelegen aan Kerkplein 9 in Alkmaar.

Meer informatie over Stadskaffee Laurens in Alkmaar

Stadskaffee Laurens is een restaurant dat zich richt op het serveren van mooie en simpele gerechten in een warme en persoonlijke sfeer. Ze bieden een zonnig terras voor lunch, 9 tapbieren, een indrukwekkende bar, wijnkamer en cocktailbar. Naast lunch en diner is Stadskaffee Laurens ook geschikt voor grotere drinkpartijen, afscheidsfeesten, bruiloften en gewoon voor de lol. Er worden geen specifieke openingstijden vermeld, maar je kunt Stadskaffee Laurens volgen om op de hoogte te blijven.

Wil je weten wat Stadskaffee Laurens verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Stadskaffee Laurens of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stadskaffee Laurens? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stadskaffee Laurens het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Stadskaffee Laurens reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Stadskaffee Laurens

Bezoekers bekeken ook