Stadsstrand De Kade

Stadsstrand De Kade is een Restaurant gelegen aan Noorderkade 1027 in Alkmaar.

Meer informatie over Stadsstrand De Kade in Alkmaar

Stadsstrand De Kade in Alkmaar is een levendige plek in de stad waar je kunt loungen en genieten van cocktails, internationale hapjes en uitgebreide diners. Het strand heeft een tropische sfeer en biedt uitzicht over het Noordhollands Kanaal. Naast de wekelijkse evenementen zoals de vrijmibo en de Zondeval Kampvuursessie, is er ook in de winter de Winterse Lodge. Het strand werkt samen met sociale projecten en streeft naar duurzaamheid. De locatie is ingericht met houten bankjes, strandstoelen en gezellige vintage lampjes. Stadsstrand De Kade is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is voldoende parkeergelegenheid op Overstad.

Wil je weten wat Stadsstrand De Kade verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Stadsstrand De Kade of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stadsstrand De Kade? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stadsstrand De Kade het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Stadsstrand De Kade reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Stadsstrand De Kade

Bezoekers bekeken ook