StampReady

StampReady is een Internetmarketing gelegen aan Postbus 353 in Alkmaar.

Meer informatie over StampReady in Alkmaar

StampReady is een e-mailplatform dat tools biedt om nieuwsbrieven te maken en te verzenden. Ze hebben verschillende prijzen en abonnementen beschikbaar, vanaf per maand. Bij het abonnement krijg je toegang tot 6 premium e-mailtemplates. Het dashboard biedt tools om campagnes te verzenden en nieuwsbrieven te bewerken. Verzending is snel en veilig, met een vergelijkbare bezorgbaarheid als MailChimp. Ze bieden ook nauwkeurige en live campagne-analyse. Credits worden berekend op basis van 1 credit per ontvanger. Er zijn ook plannen beschikbaar voor frequente verzenders. Tot slot bedanken ze de ontwikkelaars wereldwijd die mooie templates hebben gemaakt.

Wil je weten wat StampReady verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van StampReady of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij StampReady? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je StampReady het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar StampReady reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. StampReady

Bezoekers bekeken ook