Stella Fietsen

Stella Fietsen is een Fietsenwinkel gelegen aan Diamantweg 11c in Alkmaar.

Meer informatie over Stella Fietsen in Alkmaar

In het E-bike Servicecenter in Alkmaar kun je terecht voor service, onderhoud en het ophalen van je bestelde e-bike. Je kunt een persoonlijke serviceafspraak plannen en er staat altijd een e-bikeadviseur voor je klaar. In het Servicecenter kun je onder andere terecht voor onderhouds- en servicebeurten, reparaties en het afstellen van je fiets. Daarnaast is het Servicecenter ook een ophaallocatie voor je bestelde fiets. Onze monteurs zorgen ervoor dat je e-bike snel weer in topconditie is. Als je een Stella-e-bike wilt uitproberen of kopen, verwijzen we je door naar de fietsenwinkel in Heerhugowaard of kun je een afspraak maken voor een gratis proefrit aan huis.

Wil je weten wat Stella Fietsen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Stella Fietsen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stella Fietsen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stella Fietsen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Unknown

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Stella Fietsen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Stella Fietsen

Bezoekers bekeken ook