Stichting De Zwaan

Stichting De Zwaan is een Kerk gelegen aan Oudegracht 185 in Alkmaar.

Meer informatie over Stichting De Zwaan in Alkmaar

In dit artikel wordt informatie gegeven over De Zwaan, een organisatie die aandacht wil hebben voor alles wat leeft en bestaat, met name voor wat in verdrukking komt. De organisatie laat zich inspireren door de joodse en christelijke traditie. De Zwaan werkt samen met andere organisaties, zoals ISBA en De Steiger. In Inloophuis De Zwaan kunnen mensen zomaar binnenwandelen en worden ze welkom geheten met een kopje koffie of thee. Het is er warm en gezellig en er heerst een thuisgevoel. Naast vaste gasten ontvangt De Zwaan ook incidentele bezoekers, vaak voor financiële hulp. Het ISBA helpt hierbij. Het inloophuis biedt een plek waar tijd is voor verhalen, wat als kostbaar wordt ervaren. Op de website van De Zwaan zijn de contactgegevens te vinden.

Wil je weten wat Stichting De Zwaan verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Stichting De Zwaan of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stichting De Zwaan? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting De Zwaan het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Stichting De Zwaan reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Stichting De Zwaan

Bezoekers bekeken ook