Stichting Sportevenementen "Le Champion"

Stichting Sportevenementen "Le Champion" is een Sportcomplex gelegen aan Berenkoog 54 in Alkmaar.

Meer informatie over Stichting Sportevenementen "Le Champion" in Alkmaar

Het Dam tot Dam Weekend is een groot sportevenement in Nederland, waarbij verschillende activiteiten worden georganiseerd zoals de Dam tot Damloop, Damloop by night, Dam tot Dam Wandeltocht en de Dam tot Dam FietsClassic. Vandaag is de laatste dag om je in te schrijven voor dit weekend. Daarnaast is Le Champion op zoek naar vrijwilligers om te helpen tijdens het evenement. Op 14 oktober is er ook de Amsterdam City Walk, een wandelevenement voor iedereen. In maart 2024 is er de mogelijkheid om te wandelen, fietsen of lopen op het circuit van Zandvoort. Daarnaast wordt er in het artikel gesproken over andere evenementen zoals de Pink Ribbon Dam tot Dam Wandeltocht en de Saxo Dam tot Dam FietsClassic. Verder wordt er vermeld dat Le Champion een app heeft waarop je updates kunt volgen over sportevenementen. Tot slot wordt er aandacht besteed aan duurzaamheid en worden er tips gegeven om deelname aan evenementen leuker te maken, zoals het volgen van Le Champion op Instagram en het aanmelden voor de nieuwsbrief.

Wil je weten wat Stichting Sportevenementen "Le Champion" verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Stichting Sportevenementen "Le Champion" of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stichting Sportevenementen "Le Champion"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Sportevenementen "Le Champion" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Stichting Sportevenementen "Le Champion" reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Stichting Sportevenementen “Le Champion”

Bezoekers bekeken ook