Stompetoren Kerktoren

Stompetoren Kerktoren is een Protestantse kerk gelegen aan Noordervaart in Stompetoren.

Meer informatie over Stompetoren Kerktoren in Stompetoren

De Protestantse Gemeente Schermer is een actieve gemeente in Noord-Holland noord met verschillende dorpen. De gemeente heeft twee kerkgebouwen waar elke zondag en op feestdagen diensten worden gehouden. De predikant van de gemeente is ds Marius Braamse. In het parochiemagazine wordt een aankondiging gedaan over een oecumenische Floordienst op 10 september. Daarnaast gaat de gespreksgroep 60+ weer beginnen en zijn er verschillende vieringen gepland. De diensten worden gestreamed en zijn te volgen via kerkdienstgemist.nl.

Wil je weten wat Stompetoren Kerktoren verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Stompetoren Kerktoren of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stompetoren Kerktoren? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stompetoren Kerktoren het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Stompetoren Kerktoren reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Stompetoren Kerktoren

Bezoekers bekeken ook