Studio Welini

Studio Welini is een Kapper gelegen aan Achterstraat 48 in Alkmaar.

Meer informatie over Studio Welini in Alkmaar

In Alkmaar bevindt zich Studio Welini, een kapper voor jong en oud. Ze bieden knippen, kleuren, krullen en stylen volgens de laatste trends. Het team van topstylistes, onder leiding van Natasja, helpt u graag bij het vinden van het juiste kapsel en stijl. Studio Welini werkt alleen met topmerken zoals Keune, Bhave en Great Hair extensions. Zowel dames als heren kunnen bij hen terecht voor advies en trendy kapsels. Daarnaast verkopen ze ook haarverzorgingsproducten van Keune, die zowel in de salon als online te koop zijn. De openingstijden en locatie van Studio Welini zijn te vinden op hun website.

Wil je weten wat Studio Welini verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Studio Welini of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Studio Welini? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Studio Welini het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Studio Welini reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Studio Welini

Bezoekers bekeken ook