STYR-IT

STYR-IT is een IT-consultancy gelegen aan Van Beyerenstraat 3 in Alkmaar.

Meer informatie over STYR-IT in Alkmaar

Silas Arentsen is een freelance systeemingenieur die complexe uitdagingen leuk vindt en repetitieve taken automatiseert. Hij heeft uitgebreide ervaring met allerlei soorten eindgebruikerscomputingproducten en is zeer leergierig en open voor nieuwe uitdagingen. Silas is geboren op 16 november 1993 en is 50% Nederlands en 50% Deens. Hij houdt van autorijden, een frisse ochtendwandeling maken en lekker eten bereiden. Hij is altijd in voor een goed gesprek en een (nieuw) biertje. Silas leert graag van andere mensen en deelt zijn kennis graag met anderen. Hij gelooft dat de enige manier om vooruit te komen is door te blijven leren en jezelf uit te dagen.

Wil je weten wat STYR-IT verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van STYR-IT of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij STYR-IT? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je STYR-IT het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar STYR-IT reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. STYR-IT

Bezoekers bekeken ook