Sumangali - Indiaas & Sri Lankaanse Restaurant

Sumangali - Indiaas & Sri Lankaanse Restaurant is een Restaurant gelegen aan Gedempte Nieuwesloot 119 in Alkmaar.

Meer informatie over Sumangali - Indiaas & Sri Lankaanse Restaurant in Alkmaar

Restaurant Sumangali is een Indiaas en Sri Lankaans restaurant in Alkmaar. Het restaurant is opgericht in 1996 en staat bekend om de kwaliteit en smaak van het eten. Ze bieden een uitgebreid menu van vlees, vis en vegetarische gerechten. Het restaurant is geopend van dinsdag tot en met zondag vanaf 17.00 uur, en op maandag tijdens feestdagen en voor groepen. Je kunt ook via de website bestellen en je bestelling laten bezorgen of zelf afhalen. Reserveren wordt aanbevolen en kan telefonisch of via het formulier op de website.

Wil je weten wat Sumangali - Indiaas & Sri Lankaanse Restaurant verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sumangali - Indiaas & Sri Lankaanse Restaurant of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sumangali - Indiaas & Sri Lankaanse Restaurant? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sumangali - Indiaas & Sri Lankaanse Restaurant het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Sumangali - Indiaas & Sri Lankaanse Restaurant reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sumangali – Indiaas & Sri Lankaanse Restaurant

Bezoekers bekeken ook