SuperThai Restaurant

SuperThai Restaurant is een Restaurant gelegen aan Gedempte Nieuwesloot 115A in Alkmaar.

Meer informatie over SuperThai Restaurant in Alkmaar

In dit artikel wordt het Super Thai Restaurant in Alkmaar geïntroduceerd. Het restaurant serveert zowel populaire Thaise gerechten zoals Pad Thai en Tom Kha, als meer verfijnde gerechten zoals Choo Chie en Kaeng Kiaw Wan. Het doel van het restaurant is om de koninklijke Thaise keuken te behouden en te delen met de gasten. Er is een gezellige sfeer en er zijn zowel dine-in als take-away opties beschikbaar. Het menu bevat verschillende gerechten, waaronder Pla Neung Ma Nauw, Pad Priew Waan, Pa Naeng Kai, Tod Man Pla, Spicy Chicken Wings en Spring Roll Super Thai. Het restaurant is gevestigd aan de Gedempte Nieuwesloot 1151811 KR in Alkmaar en is elke dag geopend, behalve op woensdag.

Wil je weten wat SuperThai Restaurant verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van SuperThai Restaurant of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij SuperThai Restaurant? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je SuperThai Restaurant het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar SuperThai Restaurant reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. SuperThai Restaurant

Bezoekers bekeken ook