The Patient Safety Company

The Patient Safety Company is een Softwarebedrijf gelegen aan Comeniusstraat 5 in Alkmaar.

Meer informatie over The Patient Safety Company in Alkmaar

De tekst gaat over een software genaamd Patient Safety Software. Het biedt verschillende diensten aan, zoals het automatiseren van processen, het verzamelen van data, analyseren en rapporteren, en leren en verbeteren. Het softwareplatform is flexibel en kan overal en altijd veilig worden beheerd in de cloud. Het is gemakkelijk te implementeren en vereist geen programmeerkennis. Bovendien is het een kostenefficiënte oplossing voor patiëntveiligheidsmanagement. Het bedrijf heeft wereldwijd veel ervaring en klanten, en biedt ook gratis eBooks en blogs aan over onderwerpen zoals incident management en patiëntveiligheid. Ze helpen zorgorganisaties om de veiligheid voor patiënten, medewerkers en hun werkplek te vergroten en risico's te verminderen.

Wil je weten wat The Patient Safety Company verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van The Patient Safety Company of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij The Patient Safety Company? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je The Patient Safety Company het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar The Patient Safety Company reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. The Patient Safety Company

Bezoekers bekeken ook