Theo Schilder Tweewielers Alkmaar

Theo Schilder Tweewielers Alkmaar is een Fietsenwinkel gelegen aan Koedijkerstraat 31 in Alkmaar.

Meer informatie over Theo Schilder Tweewielers Alkmaar in Alkmaar

Bij Schilder Tweewielers is er op dit moment een actie waarbij je kunt profiteren van 21% BTW korting op alle fietsen en accessoires. Daarnaast ontvang je bij aankoop van een nieuwe fiets een gratis flesje cava vanwege het 75-jarig bestaan van de winkel. Op zaterdag 26 augustus, vrijdag 1 september en zaterdag 2 september staat er een poffertjeskraam voor de winkel waar je gratis poffertjes kunt krijgen op vertoon van de mail. Verder worden er verse koffie, thee en limonade met wat lekkers aangeboden. Er worden ook vacatures aangeboden voor een BBL Leerling Fietstechniek, een verkoopmedewerker en een bakfietsmerk zoals Ruff Cycles, Makki, Carqon en Urban Arrow. Schilder Tweewielers heeft een grote collectie stad/tour fietsen van verschillende merken waaruit je kunt kiezen.

Wil je weten wat Theo Schilder Tweewielers Alkmaar verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Theo Schilder Tweewielers Alkmaar of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Theo Schilder Tweewielers Alkmaar? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Theo Schilder Tweewielers Alkmaar het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Theo Schilder Tweewielers Alkmaar reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Theo Schilder Tweewielers Alkmaar

Bezoekers bekeken ook