Thijs Lifestyle Coaching

Thijs Lifestyle Coaching is een Personal trainer gelegen aan Laat 113 in Alkmaar.

Meer informatie over Thijs Lifestyle Coaching in Alkmaar

De tekst gaat over Thijs Lifestyle en Coaching, een personal training en voedingsadvies bedrijf. Er worden positieve ervaringen en resultaten gedeeld van cliënten, zoals het behalen van doelen en het verliezen van gewicht. Thijs wordt geprezen om zijn coaching, motivatie en het maken van realistische schema's. Hij biedt ook ondersteuning aan mensen met sportachterstand en zorgt voor uitdaging en nieuwe doelen. Daarnaast wordt vermeld dat Thijs Lifestyle en Coaching vergoed kan worden door zorgverzekeraars, maar de voorwaarden kunnen per verzekering verschillen.

Wil je weten wat Thijs Lifestyle Coaching verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Thijs Lifestyle Coaching of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Thijs Lifestyle Coaching? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Thijs Lifestyle Coaching het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Thijs Lifestyle Coaching reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Thijs Lifestyle Coaching

Bezoekers bekeken ook