Til38

Til38 is een Restaurant gelegen aan Houttil 38 in Alkmaar.

Meer informatie over Til38 in Alkmaar

Het restaurant Til38 in Alkmaar wordt per 1 augustus overgenomen door een nieuwe eigenaar en zal verdergaan onder de naam Deurali. Het restaurant zal zich specialiseren in Indiaas/Nepalees eten. Ze bedanken hun gasten voor de mooie jaren en nodigen hen uit om het nieuwe restaurant in Uitgeest (Havenrijk) te bezoeken. Cadeaubonnen van Til38 kunnen ingewisseld worden bij Havenrijk. Til38 is gevestigd op het gezellige Waagplein in Alkmaar, in een prachtig monumentaal pand uit de 17e eeuw. Ze hebben zowel binnen als op het terras een huiselijke en warme sfeer, wat het restaurant geschikt maakt voor lunchen, dineren en borrelen. Ze hebben een gevarieerde menukaart met vlees-, vis- en vegetarische gerechten, waarbij ze zoveel mogelijk werken met verse en eerlijke producten. Ze serveren ook lunchgerechten, borrelhapjes en hebben een gezellig en verwarmd terras. Daarnaast bieden ze een High Wine en High Tea arrangement aan, organiseren ze babyshowers en hebben ze een privéruimte voor maximaal 25 personen. Het restaurant is geopend van vrijdag tot en met zondag vanaf 12.00 uur. Het beste is om te parkeren in parkeergarage Karperton en vanaf daar een paar minuten te lopen naar Til38.

Wil je weten wat Til38 verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Til38 of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Til38? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Til38 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Til38 reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Til38

Bezoekers bekeken ook