Toko An Dong

Toko An Dong is een Aziatische kruidenierswinkel gelegen aan Kanaalkade 34 in Alkmaar.

Meer informatie over Toko An Dong in Alkmaar

Toko An Dong is een toko in Alkmaar die al meer dan tien jaar bestaat en is uitgegroeid tot de meest complete toko van Noord-Nederland. Ze bieden een divers assortiment aan Aziatische, Surinaamse en Antilliaanse gerechten en vlees, vis en groenten van hoge kwaliteit. Daarnaast verzorgen ze catering aan huis en kunnen maaltijden en snacks uit de Indonesische keuken besteld worden via WhatsApp. De winkel heeft ook recepten en informeert klanten graag over de producten en bijbehorende recepten. Toko An Dong is gevestigd aan de Kanaalkade 34 in Alkmaar en is geopend op verschillende dagen van de week. Momenteel is er een aanbieding voor een rijsttafel.

Wil je weten wat Toko An Dong verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Toko An Dong of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Toko An Dong? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Toko An Dong het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Toko An Dong reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Toko An Dong

Bezoekers bekeken ook