Toko Djaya Makmur

Toko Djaya Makmur is een Afhaalrestaurant gelegen aan Hoogstraat 6 in Alkmaar.

Meer informatie over Toko Djaya Makmur in Alkmaar

Toko Djaya Makmur is een Indonesische afhaal-, bezorg- en cateringservice in Alkmaar die al meer dan 30 jaar bestaat. Vanaf 14 maart 2022 zijn de prijzen verhoogd vanwege gestegen energie- en inkoopprijzen. Het personeel is niet elke dag beschikbaar, waardoor de bezorgdagen en tijdsloten wekelijks kunnen veranderen. Voor afhaal bent u altijd welkom in de winkel. Er zijn vacatures beschikbaar voor een klantvriendelijk en flexibel persoon voor de verkoop, bezorgers en een afwashulp in de keuken. Het afhaalcentrum is open en biedt een Nasi Rames-menu aan met verschillende vlees- en groentegerechten. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Toko Djaya Makmur via telefoon of e-mail. Volg hen ook op Facebook voor eventuele afwijkende openingstijden.

Wil je weten wat Toko Djaya Makmur verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Toko Djaya Makmur of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Toko Djaya Makmur? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Toko Djaya Makmur het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Toko Djaya Makmur reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Toko Djaya Makmur

Bezoekers bekeken ook