Total Sport en Fit

Total Sport en Fit is een Sportschool gelegen aan Erf 19 in Stompetoren.

Meer informatie over Total Sport en Fit in Stompetoren

Totalsportenfit is een sport- en fitnessbedrijf dat zich richt op bedrijven, scholen en particulieren. Ze bieden verschillende soorten trainingen aan op vaste locaties of op maat gemaakt voor groepen. Bas Dekker is een ervaren sporttrainer die de deelnemers inspireert, motiveert en uitdaagt om in beweging te komen en te blijven. Het onderscheidende vermogen van Totalsportenfit is het brede aanbod van kwalitatieve en gevarieerde workouts met een hoog fun gehalte. Daarnaast bieden ze ook een 6 weken durende bootcamp aan waarin je samen met een groep kunt sporten onder begeleiding van een personal trainer. Het trainingsrooster biedt verschillende bootcamp lessen aan op verschillende locaties en tijden. Totalsportenfit is gevestigd in Stompetoren en is te bereiken via telefoonnummer 0650855880 of e-mailadres totalsportenfit@live.nl.

Wil je weten wat Total Sport en Fit verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Total Sport en Fit of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Total Sport en Fit? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Total Sport en Fit het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Total Sport en Fit reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Total Sport en Fit

Bezoekers bekeken ook