TREE11

TREE11 is een Sportschool gelegen aan Terborchlaan 311 in Alkmaar.

Meer informatie over TREE11 in Alkmaar

TREE11 is een functioneel fitnesscentrum in Alkmaar dat zich richt op jong en oud, beginners en gevorderden. Het professionele team van trainers biedt persoonlijke aandacht aan elke deelnemer om hen te helpen hun sportieve doelen te bereiken, zoals afvallen, conditie opbouwen, spiermassa kweken en fit en lenig worden. Bij TREE11 voelt iedereen zich welkom, of je nu een atleet bent of alleen in het weekend sport. Het fitnesscentrum biedt een breed scala aan lessen, waaronder crossfit, (kick)boksen, small group training, yoga, voedingsadvies, personal training, medisch fitness en fysiotherapie. Naast het uitgebreide lesrooster biedt TREE11 ook andere faciliteiten, zoals voedingsadvies, fysiotherapie, detoxen, infraroodcabines, gezonde lunches en smoothies. Het fitnesscentrum maakt deel uit van een spa-complex en biedt luxe en comfort, zoals schone en grote kleedkamers, veel parkeergelegenheid en schone handdoeken bij elk bezoek. Leden van TREE11 zijn lovend over de trainers, de ondersteuning en de veilige omgeving die hen hebben geholpen bij het overwinnen van mentale uitdagingen en het behalen van nieuwe trainingsdoelen. Het fitnesscentrum heeft een team van ervaren professionals en biedt gratis proeflessen en intakes aan.

Wil je weten wat TREE11 verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van TREE11 of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij TREE11? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je TREE11 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar TREE11 reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. TREE11

Bezoekers bekeken ook