TS-Productions

TS-Productions is een Videoproductieservice gelegen aan Tuinderspad 65 in Alkmaar.

Meer informatie over TS-Productions in Alkmaar

TS-Productions is een bedrijf dat videoproducties op maat maakt. Ze bieden een gevarieerd assortiment aan beeldmateriaal, zoals short films, bedrijfspromoties, documentaires, videoclips, lip-dubs en live evenementen. Het bedrijf is opgericht in 2010 door Tim Slager, die al tijdens zijn opleiding iPabo begon met het opnemen van video's. TS-Productions biedt ook registraties van live evenementen, fotoreportages en een ruim assortiment aan technische mogelijkheden aan. Ze maken gebruik van de nieuwste technieken en zijn een bekende naam in Alkmaar en omstreken. Voor meer informatie kun je contact opnemen of de portfolio bekijken.

Wil je weten wat TS-Productions verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van TS-Productions of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij TS-Productions? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je TS-Productions het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar TS-Productions reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. TS-Productions

Bezoekers bekeken ook