Turfmarkt Alkmaar

Turfmarkt Alkmaar is een Restaurant gelegen aan Turfmarkt 11-23 in Alkmaar.

Meer informatie over Turfmarkt Alkmaar in Alkmaar

Turfmarkt Alkmaar is een gezellige plek om te genieten van een kopje koffie, lunch, diner of een borrel. Het restaurant is gelegen aan het water op loopafstand van het centrum en heeft een terras. Parkeren is mogelijk in parkeergarage Schelphoek. Het restaurant is geopend van zondag tot en met donderdag van 10.00 uur tot 23.00 uur, en op vrijdag en zaterdag van 10.00 uur tot 23.30 uur. Tot 21.00 uur kan er van de á la carte kaart besteld worden, daarna worden er diverse "bites" geserveerd.

Wil je weten wat Turfmarkt Alkmaar verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Turfmarkt Alkmaar of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Turfmarkt Alkmaar? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Turfmarkt Alkmaar het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Turfmarkt Alkmaar reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Turfmarkt Alkmaar

Bezoekers bekeken ook