Twiggy&James Mient

Twiggy&James Mient is een Kapper gelegen aan Mient 4 in Alkmaar.

Meer informatie over Twiggy&James Mient in Alkmaar

Twiggy&James Colorbar is een salon met experts op het gebied van haar kleuren. Ze hebben voldoende plek en zijn vaak volgeboekt. Ze beschrijven zichzelf als de creators van de beste kleuren en ze bieden goede koffie en advies. Ze hebben verschillende experts in dienst, waaronder Eline, Maaike, Jaimy en Maike. Daarnaast hebben ze ook nog een vacature openstaan. Ze hebben een portfolio met voorbeelden van hun werk en bieden verschillende behandelingen aan tegen verschillende prijzen. Het adres en contactinformatie zijn beschikbaar en ze hebben 134 positieve reviews met een gemiddelde score van 4,9.

Wil je weten wat Twiggy&James Mient verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Twiggy&James Mient of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Twiggy&James Mient? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Twiggy&James Mient het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Twiggy&James Mient reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Twiggy&James Mient

Bezoekers bekeken ook