UIT INDIA

UIT INDIA is een Indiaas restaurant gelegen aan Houttil 46A in Alkmaar.

Meer informatie over UIT INDIA in Alkmaar

Bij Uit India in Alkmaar kun je genieten van authentiek Indiaas eten. Het restaurant heeft Indiase topkoks en biedt een 100% vegetarisch menu. Uit India staat bekend om zijn gastvrijheid en is een ideale plek om te ontspannen met familie of vrienden. Het restaurant heeft zelfs een Travelers' Choice Award ontvangen van Tripadvisor, wat betekent dat het behoort tot de top 10% van restaurants wereldwijd. Gasten zijn lovend over het eten en de sfeer bij Uit India. Het restaurant is geopend van dinsdag tot zondag van 17:00 tot 22:00 uur en is gesloten op maandag. Je kunt Uit India vinden op Houttil 46 in Alkmaar.

Wil je weten wat UIT INDIA verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van UIT INDIA of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij UIT INDIA? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je UIT INDIA het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar UIT INDIA reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. UIT INDIA

Bezoekers bekeken ook