Uniserver

Uniserver is een IT-consultancy gelegen aan Robijnstraat 3 in Alkmaar.

Meer informatie over Uniserver in Alkmaar

Uniserver is een cloudpartner die al 22 jaar betrouwbaarheid belooft aan hun klanten. Ze bieden hybride cloudoplossingen aan en hebben succesverhalen van samenwerkingen met bedrijven zoals BrainCap en Performation. Ze streven ernaar om van elke klant een succesverhaal te maken en bieden passende oplossingen op basis van de wensen en ervaringen van hun partners. Uniserver ondersteunt en begeleidt hun partners bij overstappen en cloudmigraties, en neemt onder andere het platformbeheer over bij IT-outsourcing. Ze maken het leven van hun partners gemakkelijker door het bieden van standaard diensten en een stabiele cloudomgeving. Uniserver brengt de kracht van de cloud naar de Nederlandse markt.

Wil je weten wat Uniserver verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Uniserver of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Uniserver? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Uniserver het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Uniserver reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Uniserver

Bezoekers bekeken ook