van der wekken vloeren

van der wekken vloeren is een Bouwbedrijf gelegen aan Geulstraat 124 in Alkmaar.

Meer informatie over van der wekken vloeren in Alkmaar

Van der Wekken vloeren is een vloerenspecialist in Alkmaar en omgeving. Ze bieden diensten aan zoals het leggen van gietvloeren, het storten en vlinderen van beton, het egaliseren van vloeren en het aanbrengen van coatings. Het bedrijf heeft 8 jaar ervaring en werkt in verschillende regio's in Nederland. Klanttevredenheid en kwaliteit staan hoog in het vaandel. Als u geïnteresseerd bent, kunt u contact opnemen om een afspraak te maken waarbij uw wensen worden besproken en de werkzaamheden worden gepland. Het bedrijf is telefonisch, via e-mail en via het contactformulier op de website bereikbaar.

Wil je weten wat van der wekken vloeren verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van van der wekken vloeren of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij van der wekken vloeren? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je van der wekken vloeren het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar van der wekken vloeren reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. van der wekken vloeren

Bezoekers bekeken ook