VBM Ontwikkeling

VBM Ontwikkeling is een Vastgoedontwikkelaar gelegen aan Edisonweg 3 in Alkmaar.

Meer informatie over VBM Ontwikkeling in Alkmaar

VBM Ontwikkeling is een gedreven projectontwikkelaar in Noord-Holland, die zich richt op het realiseren van energiezuinige en duurzame woningen. Ze werken vaak samen met gemeenten, woningbouwcorporaties en andere projectontwikkelaars. Eén van hun projecten is de nieuwe wijk Kreekrijk in Assendelft, waar in totaal circa 950 woningen zullen worden gebouwd. Een voordeel van hun werkwijze is dat de energiezuinige voorzieningen niet ten koste gaan van het wooncomfort of de prijs. Ze passen zowel best practices uit het verleden als nieuwe technieken toe. Daarnaast hebben ze ook andere gerealiseerde projecten, zoals de CO2-emissieneutrale wijk Stad van de Zon in Heerhugowaard en de duurzame wijk Vroonermeer Noord in Alkmaar. VBM Ontwikkeling is al ruim 140 jaar actief en richt zich tegenwoordig voornamelijk op projectontwikkeling van woningen.

Wil je weten wat VBM Ontwikkeling verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van VBM Ontwikkeling of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij VBM Ontwikkeling? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je VBM Ontwikkeling het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar VBM Ontwikkeling reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. VBM Ontwikkeling

Bezoekers bekeken ook