VERS eten & drinken

VERS eten & drinken is een Afhaalrestaurant gelegen aan Stationsweg 41 in Alkmaar.

Meer informatie over VERS eten & drinken in Alkmaar

De tekst beschrijft de verschillende menukaarten en diensten van een restaurant genaamd VERS. Op de lunchkaart staan verschillende gerechten zoals soep, tortilla, broodjes, maaltijdsalades en smoothies. De lunchkaart biedt voor elk wat wils en bestaat voor eenderde uit vlees/visgerechten, eenderde uit vegetarische gerechten en eenderde uit vegan gerechten. Op de dinerkaart staan diverse gerechten als voorafjes of om te delen, zoals citroenrisotto en gemarineerde kipschotel. De afhaalkaart biedt elke werkdag vanaf 17.00 uur een dagschotel aan voor €12,50, die altijd vegetarisch is en regelmatig plantaardig. Daarnaast kunnen klanten ook gerechten van de kaart bestellen, zoals kokoscurry of lintpasta met kruidenroomsaus. Het restaurant biedt ook cateringdiensten aan voor verschillende gelegenheden en heeft een afhaal/traiteur service voor mensen die weinig tijd hebben om te koken. De openingstijden van het restaurant zijn vermeld en er wordt aangegeven dat het restaurant gesloten is van 5 september tot en met 11 september vanwege vakantie.

Wil je weten wat VERS eten & drinken verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van VERS eten & drinken of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij VERS eten & drinken? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je VERS eten & drinken het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar VERS eten & drinken reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. VERS eten & drinken

Bezoekers bekeken ook