Victorie Plaza - Sport & Wellness

Victorie Plaza - Sport & Wellness is een Sportschool gelegen aan Terborchlaan 311 in Alkmaar.

Meer informatie over Victorie Plaza - Sport & Wellness in Alkmaar

De tekst beschrijft de verschillende mogelijkheden voor fitness en yoga bij Victorie Plaza in Alkmaar. Ze bieden een full body workout op een leuke manier, met muziek, een fiets, dumbbells en een enthousiaste instructeur. Victorie Plaza streeft ernaar om een omgeving te creëren waar mensen zich prettig voelen, of ze nu sporten voor ontspanning of prestatie. Ze bieden verschillende typen workouts aan, zoals eGYM voor kracht, Smart Flexx voor flexibiliteit en Smart Cardio voor conditie. Daarnaast bieden ze ook yogalessen aan, waaronder hot en aerial yoga. Ook is er de mogelijkheid om functioneel te trainen en Crossfit te doen bij TREE11. Bij Victorie Plaza staan plezier in sporten en persoonlijke begeleiding centraal. De openingstijden van het fitnesscentrum zijn op doordeweekse dagen van 07.00 tot 22.00 uur en in het weekend van 08.00 tot 16.00 uur.

Wil je weten wat Victorie Plaza - Sport & Wellness verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Victorie Plaza - Sport & Wellness of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Victorie Plaza - Sport & Wellness? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Victorie Plaza - Sport & Wellness het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Victorie Plaza - Sport & Wellness reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Victorie Plaza – Sport & Wellness

Bezoekers bekeken ook