Victorie Plaza Yoga

Victorie Plaza Yoga is een Yogastudio gelegen aan Terborchlaan 311 in Alkmaar.

Meer informatie over Victorie Plaza Yoga in Alkmaar

De pagina die u zoekt bestaat niet of is verplaatst. U kunt naar de homepage gaan of zoeken op de site. Voor vragen of opmerkingen kunt u het onderstaande formulier invullen en dan nemen we contact met u op. Victorie Plaza biedt verschillende activiteiten aan, zoals fitness, eFitness, TREE11, yoga en tennis. De openingstijden voor de fitnessruimte zijn van maandag tot en met vrijdag van 07.00 tot 22.00 uur en op zaterdag en zondag van 08.00 tot 16.00 uur. De receptie is geopend van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 22.00 uur en op zaterdag en zondag van 08.00 tot 16.00 uur. Voor contactgegevens kunt u terecht op de website van Victorie Plaza.

Wil je weten wat Victorie Plaza Yoga verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Victorie Plaza Yoga of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Victorie Plaza Yoga? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Victorie Plaza Yoga het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Victorie Plaza Yoga reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Victorie Plaza Yoga

Bezoekers bekeken ook