Victrix Personal Training Alkmaar

Victrix Personal Training Alkmaar is een Personal trainer gelegen aan Helderseweg 31b in Alkmaar.

Meer informatie over Victrix Personal Training Alkmaar in Alkmaar

Personal Training bij Team Victrix is gericht op het helpen van mensen om fitter te worden, af te vallen of sterker terug te komen van een blessure. Ze bieden verschillende vormen van Personal Training aan, zoals 1 op 1 training, duo training en triple training. Daarnaast is er ook de mogelijkheid voor small group training, waarin in een groep van 4 tot 6 personen wordt gewerkt aan het behalen van doelen en een gezonde leefstijl. Bij Team Victrix wordt er ook aandacht besteed aan voeding en leefstijl coaching, omdat gezondheid meer is dan alleen beweging. Het doel is om samen met de cliënt een duurzame verandering in leefstijl te bewerkstelligen.

Wil je weten wat Victrix Personal Training Alkmaar verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Victrix Personal Training Alkmaar of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Victrix Personal Training Alkmaar? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Victrix Personal Training Alkmaar het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Victrix Personal Training Alkmaar reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Victrix Personal Training Alkmaar

Bezoekers bekeken ook