Victrix Yoga Alkmaar

Victrix Yoga Alkmaar is een Yogastudio gelegen aan Helderseweg 31b in Alkmaar.

Meer informatie over Victrix Yoga Alkmaar in Alkmaar

Victrix is een sportschool die zich inzet om mensen fysiek, mentaal en sociaal sterker te maken. Ze bieden kracht en conditie trainingen, leefstijl en coaching programma's, en diensten voor bedrijven aan. De lessen zijn geschikt voor alle leeftijden en worden begeleid door een jong en ambitieus team van trainers. Gezondheid en plezier staan centraal bij Victrix en ze bieden de juiste begeleiding om jou te helpen je doelen te bereiken. Daarnaast hebben ze een speciale kerstactie waarbij je tussen 24 januari en 8 januari gratis kunt sporten. Je kunt je aanmelden voor een proefles om kennis te maken met Team Victrix en samen gezond en fit te worden.

Wil je weten wat Victrix Yoga Alkmaar verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Victrix Yoga Alkmaar of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Victrix Yoga Alkmaar? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Victrix Yoga Alkmaar het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Victrix Yoga Alkmaar reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Victrix Yoga Alkmaar

Bezoekers bekeken ook