Villa Zoethout

Villa Zoethout is een Restaurant gelegen aan Zandersweg 1 in Alkmaar.

Meer informatie over Villa Zoethout in Alkmaar

Villa Zoethout is een restaurant gelegen in het groene hart van Alkmaar. Het interieur is eigentijds en er is plaats voor 80 gasten. Het restaurant is geopend van woensdag tot en met zondag vanaf 10 uur, met de keuken die opent om 11 uur. Op maandag en dinsdag is het restaurant gesloten, maar voor groepen kunnen zij op aanvraag openen. In de lente opent de ijssalon aan de voorkant van het restaurant, waar je terecht kunt voor heerlijk schepijs en koffie to go. Het assortiment ambachtelijk schepijs bestaat uit 18 verschillende smaken, bereid door Pinoccio. Daarnaast biedt Villa Zoethout elke donderdag een nieuwe Fruit de Mer avond aan, waar je kunt genieten van heerlijke gerechten zoals kreeft, coquille, zeebaars en tonijn tataki. Reserveren is mogelijk voor een avond vol verse zeevruchten en smaakvolle combinaties.

Wil je weten wat Villa Zoethout verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Villa Zoethout of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Villa Zoethout? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Villa Zoethout het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Villa Zoethout reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Villa Zoethout

Bezoekers bekeken ook