Visual Reality B.V.

Visual Reality B.V. is een Softwarebedrijf gelegen aan Comeniusstraat 5 in Alkmaar.

Meer informatie over Visual Reality B.V. in Alkmaar

Tournamentsoftware.com biedt verschillende producten aan voor het organiseren en beheren van sportevenementen. De sports platform is een professionele oplossing voor het organiseren van toernooien en competities in verschillende sporten, zoals tennis, badminton, squash en tafeltennis. Alles is gecombineerd op één platform en kan worden aangepast aan de identiteit van de organisatie. Daarnaast bieden ze planners aan waarmee clubs hun eigen evenementen kunnen organiseren. Deze planners zijn gebruiksvriendelijk en volledig aanpasbaar. Ook hebben ze een Box Ladder-functie voor laddercompetities in verschillende racket sporten. Verder bieden ze Visual LiveScore aan, waarmee live scores op locatie en online kunnen worden weergegeven. Het bedrijf wordt wereldwijd vertrouwd en gebruikt door duizenden clubs en organisaties.

Wil je weten wat Visual Reality B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Visual Reality B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Visual Reality B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Visual Reality B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Visual Reality B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Visual Reality B.V.

Bezoekers bekeken ook