VitaSupport

VitaSupport is een Personal trainer gelegen aan Koelmalaan 330 in Alkmaar.

Meer informatie over VitaSupport in Alkmaar

Een personal trainer kan je helpen om je sportieve doelen te bereiken, zoals afvallen, fitter en sterker worden of beter worden in je favoriete sport. Als beweegspecialist helpt de personal trainer je ook om bewust te worden van je lichaam en om blessures te voorkomen. De personal trainingen kunnen zowel individueel als in groepsverband worden gevolgd. In groepsverband wordt ook voedingsbegeleiding aangeboden. De kosten variëren van €200,00 tot €600,00 per maand, afhankelijk van het aantal trainingssessies per week.

Wil je weten wat VitaSupport verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van VitaSupport of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij VitaSupport? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je VitaSupport het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar VitaSupport reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. VitaSupport

Bezoekers bekeken ook