Voetbalvereniging AFC'34

Voetbalvereniging AFC'34 is een Voetbalclub gelegen aan Robonsbosweg 10 in Alkmaar.

Meer informatie over Voetbalvereniging AFC'34 in Alkmaar

AFC'34 is een dynamische voetbalvereniging met veel ontwikkelingen. Via AFC'34 nieuws kan men op de hoogte blijven van wat er binnen en rondom de vereniging gebeurt. Er zijn ook verschillende onderwerpen waar naar gezocht wordt, zoals hoe men kan deelnemen aan een proeftraining en waar gevonden voorwerpen zijn. Daarnaast is er informatie over de volgende wedstrijd van AFC'34 -1 tegen BOL. AFC'34 heeft ook een samenwerking met Goed Lichaam op het gebied van gezond sporten en er zijn mogelijkheden om sponsor te worden van de vereniging.

Wil je weten wat Voetbalvereniging AFC'34 verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Voetbalvereniging AFC'34 of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Voetbalvereniging AFC'34? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetbalvereniging AFC'34 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Voetbalvereniging AFC'34 reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Voetbalvereniging AFC’34

Bezoekers bekeken ook