Vrijheidskerk

Vrijheidskerk is een Kerk gelegen aan Hobbemalaan 2 in Alkmaar.

Meer informatie over Vrijheidskerk in Alkmaar

Dit is een samenvatting van de belangrijkste feiten uit de tekst: De website van de Protestantse Gemeente Alkmaar is vernieuwd na een mislukte software-update. De meeste informatie is overgezet, maar de opmaak moet nog aangepast worden. Het Kerkelijk Bureau is gesloten van 8 tot 25 september. Scholieren van scholengemeenschap Jan Arentsz hebben een insectenhotel gemaakt dat bij het Kerkelijk Bureau komt te hangen. In september 2023 vindt de jaarlijkse Vredesweek plaats in Alkmaar. De Immanuëlkerk in Alkmaar-noord is op zoek naar een predikant. Er zijn veranderingen gepland voor de jeugddiensten en er is een opvolger gevonden voor de penningmeester van het CvK. Er zijn enquêtes gehouden over cursussen en kringen en de resultaten worden gedeeld. Er wordt ook een update gegeven over het Fietsproject en er is een persoonlijke noot van Linda Otto over de pioniersgroep. Tot slot gaat de auteur voor de tweede keer naar Ethiopië voor onderzoek naar Jezusbewegingen in de islam.

Wil je weten wat Vrijheidskerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Vrijheidskerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Vrijheidskerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Vrijheidskerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Vrijheidskerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Vrijheidskerk

Bezoekers bekeken ook