Wessel Groente & Fruit

Wessel Groente & Fruit is een Fruit- en groentewinkel gelegen aan Spoorstraat 61-65 in Alkmaar.

Meer informatie over Wessel Groente & Fruit in Alkmaar

Wessel AGF is een buurtwinkel in Alkmaar die al ruim 36 jaar bestaat. Hans Wessel begon de winkel en nu is zijn dochter Bianca samen met haar man Richard eigenaar. Bianca werkt al 20 jaar in de zaak. De winkel heeft een modern assortiment met onder andere maaltijden, soepen en smoothies. Ze onderscheiden zich door verse producten aan te bieden. De winkel is open en nodigt klanten uit om snel langs te komen. Verder is er klantenservice beschikbaar en kunnen mensen meer informatie vinden op de website van Wessel AGF.

Wil je weten wat Wessel Groente & Fruit verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Wessel Groente & Fruit of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Wessel Groente & Fruit? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Wessel Groente & Fruit het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Wessel Groente & Fruit reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Wessel Groente & Fruit

Bezoekers bekeken ook