Wheel-Tec

Wheel-Tec is een Fietsenwinkel gelegen aan Edisonweg 1-E in Alkmaar.

Meer informatie over Wheel-Tec in Alkmaar

Wheel-Tec is een specialist in handgebouwde wielen met 25 jaar ervaring. Ze bieden 100% maatwerk en maken gebruik van 100% kwaliteitsonderdelen. Klanten kunnen genieten van superieure handgebouwde kwaliteit en hebben levenslange garantie op spaakbreuk. Wheel-Tec werkt alleen met gerenommeerde merken en heeft tevreden klanten die lovende woorden hebben over de service en de kwaliteit van de wielen. Ze zijn ook de officiële partner voor het bouwen van Enve-wielen met Classified-naaf. Daarnaast bieden ze wielen met DT Swiss 240S EXP-naven en Duke Baccara SLS2-velgen met DT Swiss 240-naven. Het bedrijf deelt ook updates via Instagram en heeft een showroom in Alkmaar.

Wil je weten wat Wheel-Tec verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Wheel-Tec of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Wheel-Tec? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Wheel-Tec het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Unknown

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Wheel-Tec reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Wheel-Tec

Bezoekers bekeken ook