WiFi Fix

WiFi Fix is een Computerservice gelegen aan Comeniusstraat 2A in Alkmaar.

Meer informatie over WiFi Fix in Alkmaar

Wifi Fix biedt op maat gemaakte oplossingen voor een stabiel en snel internetsignaal in huis of op kantoor. Ze adviseren, leveren apparatuur van A-merken en onderhouden en upgraden deze apparatuur. Ze inventariseren de wensen van de klant en zoeken naar de beste oplossing, rekening houdend met de fysieke omgeving. Ze kunnen metingen uitvoeren om verstoringen van het wifisignaal in kaart te brengen en op basis daarvan een goed netwerk aanleggen. Ze installeren apparatuur van A-merken en zorgen voor een nette bekabeling. Ook bieden ze onderhoud van het wifinetwerk, zodat de klant er geen omkijken naar heeft.

Wil je weten wat WiFi Fix verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van WiFi Fix of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij WiFi Fix? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je WiFi Fix het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar WiFi Fix reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. WiFi Fix

Bezoekers bekeken ook