WoIP.com

WoIP.com is een Internetprovider gelegen aan Rogier van der Weydestraat 2 in Alkmaar.

Meer informatie over WoIP.com in Alkmaar

WoIP is een ICT bedrijf in Alkmaar en omgeving dat ICT oplossingen biedt voor het MKB, zoals werken in de Cloud en VoIP oplossingen. Ze hebben snelle dubbele datacenters en bieden altijd up-to-date en snelle support om downtime te voorkomen. WoIP is ook gespecialiseerd in ICT in de zorg en biedt VoIP oplossingen voor zorginstellingen. Ze hebben 20 jaar ervaring in ICT en bieden Windows Virtual Desktop en Office 365. Daarnaast delen ze graag hun kennis, bieden ze informatie over misverstanden over Cloud Computing en hoe je je organisatie kunt beveiligen tegen menselijke mailfouten. WoIP heeft ook een Nederlands fietsteam dat dankzij YouTube inkomsten weer kan deelnemen aan de Megavalanche. Ze hebben diverse opdrachtgevers en zijn een flexibel IT bedrijf dat met je meedenkt.

Wil je weten wat WoIP.com verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van WoIP.com of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij WoIP.com? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je WoIP.com het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar WoIP.com reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. WoIP.com

Bezoekers bekeken ook