Xafax ICT

Xafax ICT is een IT-consultancy gelegen aan Berenkoog 13 in Alkmaar.

Meer informatie over Xafax ICT in Alkmaar

Xafax ICT is een ICT dienstverlener voor het MKB in Noord-Holland. Ze bieden 24/7 monitoring en bewaking van IT-systemen, waardoor de veiligheid en prestaties gegarandeerd zijn. Daarnaast zorgen ze voor ontzorging, zodat ondernemers zich kunnen concentreren op hun kernactiviteiten terwijl Xafax ICT het IT-beheer verzorgt. Ze bieden persoonlijk contact en staan klaar om te ondersteunen bij vragen en uitdagingen. Xafax ICT biedt oplossingen voor alle ICT-uitdagingen binnen het MKB, inclusief betrouwbare bescherming tegen cyberdreigingen en RMM werkplekbeheer. Ze helpen ook bij het kiezen van de juiste apparatuur en software. Xafax ICT begeleidt het MKB op een persoonlijke en transparante manier om te voldoen aan de veranderende ICT-toepassingen. Ze bieden een single point of contact en maken ingewikkelde oplossingen eenvoudig, waardoor ze klanten ontzorgen in hun transitie naar optimalisatie. Klaver is een tevreden klant van Xafax ICT geworden door de overname van NC-systems. Xafax ICT levert niet alleen ICT-oplossingen, maar ook hardware en denkt graag mee met klanten. Ze hebben onder andere Des Bewindvoering voorzien van nieuwe werkplekken en gekozen voor het platform Microsoft Azure voor veilige gegevensback-up. Met de OneSpace omgeving bieden ze flexibiliteit in telefonie en met Microsoft Business Standard heeft Des Bewindvoering toegang tot alle Office 365 applicaties.

Wil je weten wat Xafax ICT verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Xafax ICT of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Xafax ICT? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Xafax ICT het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Xafax ICT reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Xafax ICT

Bezoekers bekeken ook